Bloggersveiling voor SOS Kinderdorpen

0

Zeg het voort, zeg het voort: hier is een uitgelezen kans voor wie houdt van unieke spullen, persoonlijke ervaringen en fijne ontmoetingen! (Ja, het is een beetje reclame, maar van de goede soort, beloofd).

SOS Kinderdorpen is een internationale organisatie die zich inzet om kinderen die het moeilijk hebben een veilige en nieuwe start te geven. Ze doen dat niet alleen in landen als Togo, Haïti of Vietnam, maar ook hier bij ons in België. Zo richtten ze hier in Vlaanderen het Simbahuis op, een huis waar kinderen die een tijd niet meer bij hun ouders kunnen wonen (omdat de thuissituatie even moeilijk is) opgevangen en begeleid worden, tot het het gezin zelf weer verder kan.

Om het Simbahuis te steunen veilen nu meer dan vijftig Vlaamse bloggers iets van of met zichzelf (en dat gaat van een handgemaakt jurkje, over een dagje stappen en taart eten, tot een heuse workshop of persoonlijke begeleiding).

Ik zelf veil een handgemaakt gehaakt tapijtje dat ik maakte voor het boek ‘Villa Appelzee Kleur’.
Een werkje waar ik met veel plezier op gezwoegd heb (ik maakte het namelijk drie keer: de eerste keer zomaar los uit de pols, zonder te tellen. De tweede keer met tellen (en een beetje aanpassen), omdat ik een patroon nodig had voor het boek. En de derde keer met het uitgeschreven patroon, om zeker te zijn dat alles klopte), dus in mijn ogen is het wel wat waard ;-).
En nu mag het dus een nieuw leven krijgen in een ander huis.

Dus hoppa, gaan kijken, bieden en wie weet ligt het enige echte Villa Appelzee-tapijtje binnenkort wel bij jou in huis!
En niet geïnteresseerd in tapijten? Ga dan toch ook maar een kijkje nemen, want er zitten heel wat fijne en originele items en ervaringen tussen!
En het beste van al is: je maakt niet alleen jezelf blij, je steunt er meteen ook een fijn project mee dat SOS Kinderdorpen hier in Vlaanderen heeft opgezet: het Simbahuis,

Hier lees je meer over de veiling en hier krijg je een mooi overzicht van alles wat geveild wordt (en kan je meteen aan het bieden slaan). GoGoGo!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here