10voortwaalf is een samenwerkingsproject tussen Villa Appelzee, ik dus, en Gert van n°12 Meubelmakerij (toevallig ook mijn man, maar dit verder geheel terzijde). Samen bedenken en maken we kleine interieurobjecten en gebruiksvoorwerpen op basis van gerecycleerde restmaterialen uit de meubelmakerij.

Snijplanken, dienbladen, plantenrekjes … allemaal relatief eenvoudige ontwerpen die hun kracht halen uit de combinatie van authentiek hergebruik en een pure vormgeving.

Werken met overschotten uit het atelier legt natuurlijk beperkingen op, zowel wat betreft het soort materiaal, als de beschikbare hoeveelheid ervan, maar net daarin ligt voor ons de uitdaging. Kleine oplagen, wisselende kleuren, afwerkingen en formaten maken van 10voortwaalf een unieke en persoonlijke collectie interieurspullen.

Je vindt de collectie van 10voortwaalf in de webshop van Villa Appelzee en hopelijk binnenkort ook in een mooie selectie verkooppunten.

Hou de Facebookpagina van Villa Appelzee in de gaten voor updates en nieuws!

Geïnteresseerd om 10voortwaalf te verkopen in jouw winkel of webshop, wil je beeldmateriaal opvragen voor je shoppingpagina, of wil je spullen ontlenen voor een fotoshoot?

Neem dan zeker contact met ons op, we helpen je graag verder.