Ik ben Tine – Tien voor de vrienden – Verdickt. Schrijver en maker * Crazy plantlady * Crazy catlady * Crazy colourlady * Kringwinkeladdict * Ziet nieuw leven in andermans afval * Koffie- en gembertheedrinker (hoewel nooit samen) * Wordt blij van details * Kan niet tegen fake * Streepjesfanaat * Print is not dead-believer

Villa Appelzee is een creatieve studio die de wereld in het algemeen, en jouw in interieur in het bijzonder, een stukje mooier wil maken. En liefst zo eenvoudig en ‘handmade’ mogelijk.

Ik geloof namelijk dat je met aandacht voor de kleine dingen, met mooie kleurencombinaties en met hergebruik van materialen en spullen, van je huis een echte Happy Handmade Home kunt maken.

Daarom bedenk en maak ik kleine interieurobjecten en accessoires, meestal op basis van kringloopspullen of recyclagemateriaal, die het dagelijks leven mooier, persoonlijker en origineler maken. Wil je hierover meer weten? Kijk dan snel bij 10voortwaalf, en in de shop natuurlijk.

Maar daarnaast wil ik iedereen ook vooral inspireren om zelf aan de slag te gaan. Op de blog vind je dus gemakkelijke DIY-ideeën en kleine stylingtips, en deel ik alles wat ik mooi, bijzonder of inspirerend vind.

Ik hoop dat je evenveel plezier beleeft aan Villa Appelzee als ik.

Mijn boeken: Villa Appelzee kerstVilla Appelzee kleur

“Als je goed om je heen kijkt, zie je dat alles gekleurd is.”

– K. Schippers