3 cadeautips met succesgarantie

0

For English, please scroll down

Voor wie nog op zoek is naar het perfecte cadeau om onder de kerstboom te leggen, maar echt niet weet waar te beginnen met zoeken, deel ik met plezier mijn drie geheime cadeautips waarmee het altijd scoren is:
1. kussens
2. vazen
3. dozen.
Geloof me, dat zijn nu drie dingen die je ALTIJD kan gebruiken, die ALTIJD van pas komen en waar je iemand dus ALTIJD blij mee maakt. Ook die zus die alles al heeft, ook die tante die altijd kritisch kijkt, ook die nieuwe vriendin van je neef die je amper kent…

Toevallig zijn het ook drie dingen die je makkelijk zelf kan maken, pimpen, recycleren en upcyclen, dus voor wie graag iets extra persoonlijks geeft komen er volgende week speciale DIY cadeau-tips.
Voor de kooplustigen onder jullie is dit mijn absolute top 3 van mooie, praktische en betaalbare cadeau’s:

 
1. Kussens van MadebyMimi: unieke kussens door Lieve/Mimi gemaakt van stoffen die ze op haar reizen koopt. Stof uit IJsland in combinatie met een stofje van Ann Demeulemeester, stof uit Marrakesh in combinatie met een stof uit Bejing in China… Elk kussen heeft zijn eigen verhaal en uitstraling. Kleine waarschuwing: neem je tijd als je in haar shop gaat kijken want kiezen is oh zo moeilijk!
2. Vaas PING van Ilona Van den Bergh bij Moome: een vaas die ook karaf is, een karaf die ook een sierobject is, een sierobject dat ook een beetje grappig is… Wat wil een mens nog meer van één cadeau?!
3. Houten dozen met print van House Doctor bij MooieDozen. Want zeg nu zelf, er valt toch altijd nog wel ergens iets op te bergen of bij elkaar te houden of voor eens en altijd een plek te geven? Dan kan dat evengoed in een fijne doos die mag gezien worden toch?
I decided to share my secret ‘always succes guaranteed’ gift ideas with you guys. If you have no idea what to give your sister who has everything,  your aunt who wants nothing or an inlaw you hardly know go for one of these three : pillows, vases, boxes. One can never have enough of these! 
You can make them yourself (watch out for the next post with DIY ideas!) or just buy the most beautiful, practical and affordable pieces you can find.   Check out the links above!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here