3 DIY cadeau’s uit De Kringwinkel

6


In mijn vorige bericht vertelde ik al over mijn drie toptips voor ‘altijd-succes’cadeau’s: Kussens, vazen en dozen… 
Altijd goed, altijd prijs.  En laten dat nu ook net dingen zijn die ook gemakkelijk zelf kan maken. Een post met DIY ideeën voor deze drie cadeau’s kon dus ook niet uitblijven.
Toevallig lanceerde De Kringwinkel net zijn ‘Geef een stukje van jezelf’ initiatief waarbij het idee is dat je geen cadeau’s gaat kopen, maar zelf iets maakt met materiaal dat je in De Kringwinkel vindt. Op die manier geef je ‘een stukje van jezelf cadeau’. Duurzaam, origineel en persoonlijk.
Omdat wij schone initiatieven graag steunen en omdat bijna al mijn cadeau’s zelfgemaakt zijn (en meestal met spullen uit De Kringloopwinkel) maak ik van dit blogbericht schaamteloos gebruik om een beetje reclame te maken voor het initiatief.
Alle cadeau’s hier zijn gemaakt met materiaal van De Kringwinkel, als ik dat kan, jullie toch ook?

1) Vaasjes, gemaakt van oud servies, beschilderd met krijtverf en een streepje goudkleurige porseleinverf.

www.appelzee.com

2) Kussens, gemaakt van restjes gordijnen, een bestaande kussenshoes en andere lappen stof. Gewoon een beetje puzzelen om met alle kleine stukjes toch tot een echt kussenformaat te komen en klaar!

www.appelzee.com

3) Een afgeleefde (en sorry, best lelijke) blikken doos, beplakt met mooi papier (gerecycleerd uit een oude Flow Weekly) en gevuld met een paar lappen vintage stoffen (natuurlijk ook gevonden in De Kringwinkel).

www.appelzee.com

Zeg nu zelf, wie wil dat niet krijgen?!
(Wie het echt krijgt moet natuurlijk nog een geheim blijven, vandaar de geheimzinnige naamkaartjes).

Meer weten? Surf naar www.een stukjevanjezelf.be en aan de slag! Kerst is al overmorgen, maar je kan natuurlijk altijd een stukje van jezelf cadeau geven natuurlijk!

 

 

 

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here