Villa Appelzee Kleur & De Leuke Mamamarkt

1

For English, please scroll down

Oh oh, wat vliegt de tijd! Het boek is er ondertussen al weer twee weken, en ik loop nog steeds met een big smile op m’n gezicht van contentement.
Kijk maar even mee…

www.appelzee.com

 

www.appelzee.com

 

 

www.appelzee.com

Zonder zever, het is kei-tof, een boek dat iedereen in huis moet hebben, echt waar.

Mocht je het willen kopen, dan kan je daarvoor terecht bij de reguliere boekhandel (baksteen en op het web) of bij mij. Een eenvoudig mailtje (tine@appelzee.be) volstaat en het valt in je bus, of – en nu kom ik tot waar ik het echt over wilde hebben – rep je op zondag 15 maart naar De Leuke Mamamarkt in Breendonk en kom het boek persoonlijk op mijn mini-standje kopen.

Voor wie er nog nooit was, De leuke Mamamarkt is een initiatief van Lobke van Leuke Wereld en is alles wat het woord zelf zegt: een leuke markt voor mama’s (en papa’s en oma’ en opa’s en …) en hun kinderen. Je vindt er fijne standhouders (particulier, blogs en winkels) die mooie, praktische, handgemaakte, unieke en persoonlijke spullen verkopen voor kinderen én hun mama’s. Een volledig overzicht van het aanbod vind je op de site, ga er dus zeker eens een kijkje nemen.
Wie weet zie ik je daar!

Oh yessss! The book is out and I am sooo happy with it! Should you want a copy (it is in Dutch) and you live outside Belgium or The Netherlands, just send me an email (tine@appelzee.be) and we will make magic happen! (… sending it to you, not translating it, of course…) 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here