Villa Appelzee Kleur – the countdown

5

For English, please scroll down

Nog een paar dagen geduld en het is er, eindelijk, Villa Appelzee Kleur!
Ik kan zelf niet wachten om het in handen te hebben want het ziet er schitterend uit (met dank aan Katty van petitpois voor de layout), maar hier is alvast een kleine preview aan de hand van postkaartjes die Katty met beelden uit het boek maakte.

Het boek is te koop bij de betere boekhandels in Vlaanderen én Nederland en via de typische onlinewinkels, maar je kan hem ook rechtstreeks hier bij mij bestellen. Ik stop er dan met plezier een setje kaarten zoals hier boven voor je bij.
Gewoon een mailtje sturen als je een exemplaar in de bus wilt krijgen (op tine@appelzee.be) en alles komt in orde.

Only a few more days and the book, Villa Appelzee Kleur, will be out! Available in bookshops in Belgium and the Netherlands and online. For those who would like to buy the book from me, I’m adding a set of Villa Appelzee cards (like the picture above). Just send me a mail, tine@appelzee.be.

5 REACTIES

  1. Hebbes! Ik vond gisteren je boek bij de Standaard boekhandel. Toen moest ik het wel meenemen. Er staan erg leuke en vooral toegankelijke projecten in. Ik ga er zeker iets uit maken. 😉

  2. ik ga snel eens naar de winkel denk ik .. ik moest vorige week voor mijn werk bij de uitgeverij zijn en zag een palletje vol liggen … yes, dacht ik, hij is er 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here