Villa Appelzee Kerst Giveaway

128

Zoals aangekondigd: cadeautjestijd!
Ik mag vijf exemplaren weggeven van Villa Appelzee Kerst, dus wie graag een (al dan niet gesigneerd) boekje in huis heeft: laat je horen!

www.appelzee.com

Gewoon een berichtje hieronder achterlaten volstaat. Als er meer dan vijf mensen reageren, organiseren we een eerlijke trekking. Men zegge het voort!

****

(aanvulling 20/11 – 00h24)
Oké, oké, aan die vijf mensen zitten we nu wel ongeveer dacht ik… Supergeweldig dat jullie allemaal zo enthousiast zijn, maar de giveaway is NU dus officieel gesloten. Morgenochtend doen we computergewijs van lotje trek. Blijven kijken dus.

128 REACTIES

 1. Ja, héél graag! Ik volgde het al even via Instagram en ben zeer benieuwd naar het boek. En mag natuurlijk een gesigneerde versie zijn, extra leuk. 🙂

 2. ooh, daar wil ik ook wel eentje van winnen uiteraard gesigneerd 😉 Kunnen we leuke Villa Appelzee ideetjes opdoen! Alvast nog eens proficiat met dit (hoogst waarschijnlijk) prachtige boek.

 3. voor 't eerst in jaren verheug ik me op terug op Kerst en ik zou het fantastisch vinden een gesigneerd exemplaar te winnen om aan de slag te kunnen met zelfgemaakte versieringen, dus ik doe ook graag mee 😉

 4. Ik doe graag mee, het lijkt me echt een super leuk boek! Dat wordt grabbelen voor je want we zijn al met velen. Het vosjes vouwen gaat helemaal super. Zelf zoonlief heeft het bijna onder de knie. Het is inderdaad niet zo moeilijk.
  groetjes Kristel

 5. Wauw dit zou een leuk pré-kerstcadeautje zijn om in de kerststemming te geraken en het huis helemaal kerst-proof te maken! *fingers crossed* (vanloon_d@hotmail.com)

 6. Natuurlijk wil ik graag een gesigneerd boek van jou! Ik volg je al heel lang en in mijn klas (ik geef les aan 11-jarigen) is het woord 'appelblauwzeegroen' een modewoord. Ik moet dan altijd aan jou denken.

 7. Hey,

  ik ontdekte je boek op de boekenbeurs en sindsdien kom ik elke dag even langs op je blog (nadat ik hem helemaal had gelezen tot bij het begin).
  het boek waar mijn plezierige ontdekking mee begon, wil ik dus zeker winnen… doe in elk geval zo voort! Melissa

 8. Ik zag het net op Instagram en ben snel hier naartoe komen 'rennen'. Jouw boek staat op mijn verlanglijstje voor 5 december…maar van de Sint krijg ik vast geen gesigneerd exemplaar. Dus heel graag waag ik een kansje.
  Lief trouwens om hier een aantal lezers te verwennen met je boek. Ik zal het nog even delen op Facebook.

 9. Oh, wat leuk! Ik had net het boek op mijn wishlist gezet voor als ik naar Nederland kom. Zulke leuke Kerst DIY boeken hebben we niet in Ierland. Ik doe dus graag mee. En lukt het niet….dan heb ik alsnog een leuk boek om op te laten sturen naar mijn ouders zodat ik tijdens mijn vakantie daar al aan de slag kan met kerstversieringen. 😉

 10. Leuk, leuk, ik doe graag mee! Zag je boekje op de beurs, maar ja, kan niet alles kopen wat ik leuk vind! Maar een exemplaar winnen is natuurlijk helemaal tof!

  groetjes van Ellebel

 11. hoy , dit tofe boek wil ik heel graag winnen , ik ben binnenkort jarig , dit zou zeker al een hel leuk geschenk voor mij zijn , ik lees graag boeken , ik duim alvast , groetjes Linda

 12. Ik heb even opgezocht waar het boekje over gaat. Het is er echt 1 voor creatieve Bea's….
  Villa Appelzee Kerst is een vrolijk boekje boordevol inspirerende DIY-ideeën voor de kerstperiode, en nog lang daarna. Moeilijke technieken of dure materialen komen er niet aan te pas. Met eenvoudige vaardigheden die je waarschijnlijk nog kent uit je (kleuter)schooltijd, en met huis-, tuin- en kringloopmateriaal knutselt Villa Appelzee kleurrijke kerstspullen met een originele twist. Van decoratie voor de boom en je huis, over moois om de tafel te versieren tot verrassende cadeaulabels en zelfgemaakte kerstkaarten.
  Thuis heb ik zo'n creatieve Bea in huis die enorm blij zou zijn met dit boekje. Dus laat maar komen.

 13. Ik ontdek net jouw blog via Knack Weekend! Kan niet wachten om vanavond rond te snuisteren op jouw blog want ik ben net volop bezig om het gezellig knus te maken in ons nieuwe huis! Na een totaalrenovatie zijn we eindelijk gesetteld en kan ik mijn creativiteit ten volle laten gaan om alles in te richten!
  Groetjes,
  Sue!

 14. Ben ook benieuwd naar de tips! want wil het dringend wat gezelliger krijgen bij mij …. Verhuisd in augustus en het voelt nog steeds niet aan als mijn plekje.

 15. oei! al zoveel kandidaten voor dit super leuk doe-boek! zou voor onder de kerstboom zijn voor mijn schoondochter! als het kan nog gesigneerd ook! hopelijk win ik één van de vijf! proficiat met deze leuke actie en nog meer met de leuke boekjes!

 16. Wat leuk! Ik doe ook heel graag mee! Zowel om inspiratie op te doen als om een review te schrijven op mijn blog, want dit boek past ook perfect binnen 'groener' leven: niet te veel consumeren, maar het gewoon zelf maken. Zowel het maken als het achteraf in huis hebben van zo'n decoratie geeft voldoening!! (En nu duimen maar 🙂 ).

 17. Ik heb net via knack weekend de ontdekking van deze blog gedaan en ben dan ook zeer benieuwd naar dit boek. Ik ben zot van de kerstsfeer en ik ben dol op versieren. Men kan nooit ideetjes genoeg hebben voor kerst.

 18. Hey,
  ik leerde je blog net kennen via weekend knack. Super leuke ideeën allemaal!
  Mooie stijl, en je boek ziet eruit die trend te volgen dus dat kan niet missen 🙂
  Je zal me nog vaker op deze blog terugvinden.

  Groetjes,

  Ine

 19. Hoi,
  Ben wel heel erg blij dat ik deze site gevonden heb, in deze drukke tijd is het wel eens even heerlijk
  Om creatief bezig te zijn en zeker nu de Kerst in aantocht is….het boek zou van harte welkom zijn en ga ik deze blog wel vaker bezoeken..sucses verder!

 20. Ik ben al heel lang op zoek naar een naslagwerk voor diy-kerstideetjes. Dit is dus een must-have, ik doe zeker mee aan de wedstrijd!

 21. Wat een trouvaille, je blog. Zo vrolijk, zo even helemaal weg, zo genieten – ook van de kleine, fijne huiselijke dingen – en van tijd-tijd-tijd met de glimlach bij al die herinneringen die, plots, bij me opdoemen.

  Bedankt hoor!

  Laten we hopen dat Dame Fortuna, 't Lot en The Forces Of Nature me wat gunstig gezind zijn – of dus 't winnen van één van de 5 exemplaren van Villa Appelzee, 't ware Reuzefijn.

 22. Hej Sofie! Ik ben blij dat jij blij wordt van Villa Appelzee!
  Maar in verband met de giveaway heb ik minder goed nieuws, die is al afgesloten helaas en de vijf winnaars zijn getrokken (zie de blogpost van 21 november). Jammer voor je! Een boek zal je nu zelf moeten kopen vrees ik, maar wie weet komt er binnenkort wel weer een giveaway van iets anders…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here