Papier Appelzee Kalender november

2

For English, please scroll down

Is een boeklancering een goed excuus om (weer) te laat te zijn met de kalender voor november?…
Maar ik weet het goed gemaakt. Samen met de maand december komt er ook een geheel herwerkte, aangepaste (maar ook veel gerecupereerde natuurlijk) versie van de kalender, maar dan meteen voor een HEEL 2014! Alle maanden tesamen dus, zodat niemand nooit nog te laat zijn afspraken moet invullen. Als dat niet de moeite is!! November is nu alvast hier te downloaden.

www.appelzee.com

I guess a book launch is a good excuse to be late (again) with the november calendar?…  But I will make it up to you. Together with December I will give you a complete recycled and adapted version of the calendar, for a whole year 2014. So no more waiting for Miss Procrastination again. 
For now, you can download November for free, here

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here