Villa Appelzee Kerst Give Away – de winnaars!!

6

Ooh la la, zoveel reacties zeg! Daar had ik me niet aan verwacht. Het was dus even zoeken naar een snel en eerlijk systeem om uit die lange lijst 5 namen te trekken. Het liefst gaf ik iedereen een boek cadeau maar dat gaat natuurlijk niet.

www.appelzee.com

Ik maakte dus maar een lange lijst met alle namen en trok vervolgens via random.org elke keer een nummertje.
En de winnaars zijn dan geworden:
– Juffrouw Koekie
– Snorresnoes
– Pixie miks a lot
– Juliette
– Mme muzee

Als jullie me jullie adres mailen (tine@appelzee.be)  en aangeven of je een gesigneerd exemplaar wilt en voor wie dat dan bestemd is (jezelf, je moeder, de kat…) gaan de boeken volgende week de deur uit.

En aan iedereen die hier niets won, ik vind het super dat jullie zo enthousiast zijn over het boek, heel erg bedankt!  (En psst, kijk eens snel op de site van weekend.knack.be…)

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here