My week in 5 pictures

5

For English, please scroll down

Deze week…
(Met de klok mee vanaf rechtsboven)

www.appelzee.com
… kocht ik een nieuwe plant (een mini sanseveria). En kreeg daarbij zomaar gratis aloë vera scheuten van een mevrouw voor me.
… heb ik eindelijk terug een poetsvrouw en raakte ook het atelier weer wat opgeruimd. Ik had zelfs tijd om een toren te bouwen.
… kwam ik tot de ontdekking dat ik niets kan aanvangen met de Super8 projector die ik in de kringloopwinkel vond, omdat alle nostalgische familiefilmpjes op 8 mm (wat dus niet hetzelfde is als Super8) gefilmd zijn. (Mijn koninkrijk voor een 8 mm projector!!) Maar ik heb nu wel een coole vintage machine op de kast staan.
… had ik enorm veel plezier met het origami boek dat ik op de boekenbeurs voor de kinderen had gekocht. De meest gestelde vraag in huis deze week was “Mama, waar heb je het vouwboek gelaten?!”
… maakte ik nieuwe creatieve vrienden. Ik ging koffie drinken met Caroline Verbrugghe (van Fabriek Romantiek, maar nu vooral van Maakblog) en kreeg van haar dit mooie tegeltje van Fimo met fotoprint, een geweldige techniek die ze hier duidelijk uitlegt.

Kortom, het was een fijne week! Maak er ook een fijn weekend van!

This week (clockwise from top right)…

… I bought a mini sanseviera and some nice lady gave me a whole bunch of small aloe vera plants for free. My skin will shine this winter!

… I finally have a lady to help me clean the house, which gave me the time to clear out the mess in my workshop and even do something about the decoration. 

… I learned there’s a difference between Super8 (the projector I found in the thrift store)  and 8 mm (the films with all my childhood memories on them). So still no nostalgia for me, but I do own a very cool vintage machine now!

… I had so much fun with the origami book I bought for the children last week. We have a whole paper zoo here.

… I met Caroline of Maakblog and she gave me this lovely little tile (photoprint on polymer clay) as a gift. The technique is so easy and the results are WOW!

So I had a pretty nice week! Hope you have a fun weekend too! 

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here