Vakantieblues met een gouden randje

7

For English, please scroll down

En toen waren we dus terug van een heerlijke, deugddoende vakantie vol Italiaanse smaken, geuren en kleuren.

 

www.appelzee.com

We aten kilo’s pasta en tomaten, dronken prosecco en vino frizzante van de tap, aperitiefden (zoals elke goede Italiaan) met aperol spritz, en konden nooit kiezen tussen een ijsje of olive all’Ascolana (gevulde en gefrituurde olijven) als tussendoortje (dus meestal namen we beiden).

www.appelzee.com

 

www.appelzee.com

We beklommen bergen, rotsen, kasteeltrappen en ontelbaar veel straatjes en steegjes. We zwommen, lazen, sliepen, en keken eindeloos uit over de zee en de lucht erboven die elke dag weer anders waren. We telden vallende sterren in de nacht, zochten naar figuren in de wolken overdag en zeiden wel honderd keer op een dag tegen elkaar ‘Maar kijk nu naar die kleuren!!’

www.appelzee.com

Kortom, een vakantie om te koesteren, en thuis nog wat te bewaren.
De opstart gebeurt dus aan een gematigd tempo hier. Niet alles wat kan moet. Voorlopig…
Meer beelden van de vakantie vind je op mijn Instagram.

www.appelzee.com

We had the most lovely, relaxing vacation this year, with lot’s of good food and drinks, nice people and the best view ever. We watched the sea and the sky for hours and wondered every day about it’s ever changing colours. Now we are back home again and treasure that Slow Living a little bit longer… ‘Niet alles wat kan moet’… Not everything that is possible has to be done. 
Want to see more holiday pics? Take a look at my Instagram!

7 REACTIES

  1. Zucht, ik kijk al uit naar mijn verlof! Prachtige foto's. 🙂
    Wij hebben nog niet echt iets gepland, maar zijn wel van plan om er even tussenuit te knijpen.
    Groetjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here