De goednieuwsshow en een vlaggenslinger om het te vieren

5

For English, please scroll down

Er is goed nieuws en er is slecht nieuws…
Nee, er is eigenlijk alleen maar goed nieuws, superfantastischgeweldig goed nieuws zelfs (dat dan wel – zoals dat vaak gaat – ook een klein minpuntje heeft). Maar dus van klagen zeker geen sprake.

Het superfantastischgeweldige nieuws is dat het boek Villa Appelzee Kleur niet alleen in Vlaanderen maar ook in Nederland verdeeld zal worden. Dansje rond de tafel en duimen omhoog voor de Nederlandse Uitgeverij Gottmer die er ook helemaal in gelooft. Jeuj!! En jippie!! Beste Nederlandse vrienden, rep u dus naar de boekenwinkel! … Maar alleen niet te snel, want – en nu komt het minder leuke nieuws – om uitgeverstechnische redenen (het boek zal nu tegelijk in Vlaanderen en Nederland gelanceerd worden) is de verschijningsdatum dan ook opgeschoven naar ergens begin volgend jaar.  AUW!! Toegegeven, dat was even slikken (normaal gezien zou Villa Appelzee Kleur NU ongeveer in de winkel gelegen hebben) maar goed, als de keuze gaat tussen nu in Vlaanderen of over een paar maanden in Vlaanderen én Nederland dan weet ik het wel! Toch nog maar een dansje rond de tafel dus!!

En ondertussen is er ook genoeg ander fijns om naar uit te kijken en blij van te worden.
Het blogboek waar Leuke Mama Lobke voor Femma aan bezig is bijvoorbeeld, en waar Villa Appelzee in aan bod komt… Dansje rond de tafel!
Het feit dat Villa Appelzee steeds meer volgers krijgt, ook op Pinterest en Instagram, en nu ook al 300 vind-ik-leuks voor de Facebookpagina bij elkaar sprokkelde… Nog een dansje rond de tafel!
De plannen voor een derde boek die steeds meer vorm aan nemen en het vooruitzicht op leuke samenwerkingen. Dansje OP de tafel!
De kilo’s inspiratie en goesting voor heel veel Happy Handmade Home ideeën waarmee ik uit vakantie terugkeerde. Drie dansjes rond de tafel!!

Enfin, goed nieuws genoeg dus.
Reden genoeg om weer een (zelfgemaakte) slinger op te hangen dachten wij zo.

 

www.appelzee.com

Zo’n vlaggenslinger haken is echt piece of cake. Ik maakte hem op vakantie met de benen omhoog en zicht op zee, in volledige zensfeer dus. Je haakt eerst gewoon een stapel vlaggetjes bij elkaar en haakt ze vervolgens met nog een andere kleur aan elkaar. Met 25 vlaggen heb je zo al een flinke slinger die je kamerbreed kan ophangen.
Het patroon is van Eliane Roest en ik vond het in een kleine haakspecial van 101 Woonideeën, maar op de blog van Eliane vind je de handleiding ook. Snel klaar en ideaal om cadeau te doen voor een verjaardag, een geboorte, of een boeklancering bijvoorbeeld…

www.appelzee.com
We are in a very good mood here, with lot’s and lot’s of good news to share! 
My new book Villa Appelzee Kleur will not only be released in Flanders but also in the Netherlands (hooray, let’s go international!), the blog will be featured in a (no doubt) nice and interesting book about blogging for creative bloggers, my audience (on Bloglovin, IG, Pinterest and Facebook) keeps on growing (thank you all for that!), I already have plans for a new book, and lot’s of fresh idea’s to share with you here on the blog to make your house a HAPPY HANDMADE HOME. So, that asks for a little party with some homemade crochet bunting, don’t you think? The pattern is by Eliane Roest and (if you understand Dutch) you can find it here

5 REACTIES

  1. Het gaat daar snel zijn! En dan is het toch wel écht héél geweldig dat het meteen in beide landen uitkomt! Proficiat dus met het goede nieuws 🙂 en met de mooie vlaggetjesslinger… Ik baseerde me ook al op dit patroon maar moet nog wat oefenen want de mijne zijn niet zo mooi driehoekig als de jouwe 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here