Karen Barbé, empress of embroidery

1

For English, please scroll down

Terug van nooit weggeweest, en zelfs dat niet helemaal… we zijn hier goed bezig! Heb ik, na weken bijna te verdrinken in werk en andere besognes, eindelijk weer tijd (en energie) om wat blogberichten op jullie los te laten, blijkt dat ik de camera (met een hoop nog niet op de computer gesaved beeld) niet mee terug gebracht heb na afgelopen weekend in Zeeland. Op zich geen ramp, maar toch (***dikke vloek). 
Enfin, plan B dan maar. Vanaf morgen andere beelden van eigen werk, nu maar weer eerst wat schoons van op een ander…
Mag ik u dus voorstellen: Karen Barbé.

 

 

 

 

Mij heeft ze in ieder geval weer aan het denken gezet… maar dat staat dus op de verd*** camera… – geen nood, wordt een mouw aangepast… en wordt dus zeker vervolgd!


So, I’m back, but not really. Since I forgot my camera (with all the images of the last couple of weeks on it) in the caravan last weekend, I will have to be a little creative with what to show you the following days. But no worries, with a little help from our friends (Mr IPhone and Mrs Instagram) we’ll manage, I guess. Just to fill in the gaps for now, take a look at the wonderfull work of Karen Barbé, a textile designer from Chile, who reinvented embroidery (and weaving) and brought it to a whole new level. 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here