Haak eens een regenbui

28

 

For English, please scroll down
Weer een grauwe regendag, maar voor één keer niet getreurd. Ik loop mee in de Night Run van Antwerpen vanavond en als ik m’n loopschoenen aantrek (maar dan ook bijna alleen dan) geldt ‘hoe frisser hoe liever’. Zelfs een regenbui maakt me dan gelukkig.
Daarom vandaag een ode aan de regen in een gehaakte vrolijke kleurtjesversie, olé.
De wolken zijn eenvoudige rondgehaakte lapjes aan elkaar genaaid, voor de druppels wil ik wel een tutorial schrijven als iemand dat fijn zou vinden.
www.appelzee.com
I guess Fall is slowly showing up here, as the days are grey and rainy. But today I don’t mind at all, as I   will join a Night Run of 9 km tonight, and when I’m running (but only then!) I love the cold and rain. So especially for my friend the rain I made this colourful version, easy to make, lovely to look at. Would you like the tutorial in English, please let me know.

28 REACTIES

  1. Ha Kaatje,
    je pakketje is voor het weekend Echt vertrokken hoor. Hopelijk krijg je het nu snel.
    Het zou wel kunnen dat het net niet door de brievenbus past door het houten blokje…
    Groetjes, Tine

  2. Hi Karen! I realise my blog isn't always very clear to readers who do not speak Dutch. I try to translate everything, but I realize it is sometimes not easy to find the English translation. Sorry for that, I'm working on it.
    This been said, I want to point out to you that I did make a translation of the crochet raindrops already, in the post right after this one. If the link I gave before doesn't work directly, you can try to copy/paste them in your adress bar. Or else, just look for my post of September 18, 2013. There you will find the tutorial with pictures and – at the bottom of the post in YELLOW – the text in English. I hope this helps you. If not, please don't hesitate to contact me again and leave your email, so I can sendl you the tutorial.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here