New beginnings & stumbling while you dance…

3

For English, please scroll down.

Ok, het was dus een hele tijd stil hier. Zo lang stil zelfs dat ik er even over dacht de boel maar gewoon te sluiten en helemaal opnieuw te beginnen. Nieuwe naam, nieuw concept, nieuwe blog.
Maar, eigenlijk vind ik Villa Appelzee veel te fijn om zo maar te laten vallen. Dus ik ga gewoon door.
Wel onder een iets andere vorm misschien en met veel extra plannen erbij, maar hoe dat zal gaan zien we (julie én ik) onderweg wel.
Ik ben terug gestart, dat is het belangrijkste. Er zal nog veel gepuzzeld worden, aan het uitzicht en de inhoud van de blog, dus het zal hier nog niet perfect zijn, maar dat is niet erg. We doen gewoon alsof dat zo hoort. Blijven jullie meekijken?

It was very quiet here lately, too quiet, I know. At some point I even thought about letting it all go and start all over again. New name, new idea, new blog… But then I realized I liked Villa Appelzee way too much to stop. So I’ll keep on going. With a new look, and lot’s of new ideas, but how everything will turn out in the end, I don’t know yet. So please bear with me here, I’m working things out along the way, and I might stumble now and then, but let’s just pretend that’s part of the dance.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here