Urban Jungle Bloggers – Colour pop!

4

For English, please scroll down

Het Urban Jungle Bloggers thema van deze maand (kijk hier voor meer uitleg over Urban Jungle Bloggers en hun fantastische project) was ‘Make your plant pop’, met andere woorden, neem een plant naar keuze, zet hem voor een gekleurde achtergrond en … ‘pop!’.
Ik gebruikte mijn geverfde prikbord als achtergrond en een pas opnieuw geplant vetplantje uit mijn plantenkliniek voor vrolijk veel contrast. Laat die zomer nu maar beginnen!

www.appelzee.com

This month the theme for Urban Jungle Bloggers (Look here for my first blog about Urban Jungle Bloggers and their fantastic project) was ‘Make your plant pop!’.  What a happy and bright idea to start the summer with. I used my painted cork board as a background and put a newly planted succulent from the plant clinic in front of it. Can you feel the summer vibes?! 

4 REACTIES

  1. Wat een mooierd uit je planten kliniek! Helemaal pop met je prikbord erachter! Dankjewel voor weer een mooie vrolijke bijdrage, Tine! Een fijne kleurrijke zomer gewenst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here