Over Instagramliefde en kleur

3

For English, please scroll down

Zo, het gaat weeral goed hier… (hoor je de ironie?!)
Ik leende in de bibliotheek een boek over uitstelgedrag (en hoe er van af te komen) en nu stel ik weer uit om het te lezen. Straks is de uitleentermijn afgelopen en moet het terug naar de bib, wat ik dan ook weer uitstel zodat ik een boete krijg en … enfin, the story of my life.
Misschien dat ik daarom een medium als Instagram zo heerlijk vind. Je ziet iets moois/leuks/boeiends, je neemt een foto, gooit het online en klaar. Het gaat gewoon te snel om zelfs maar aan uitstellen te denken.
Dit maar om te zeggen dat wie mij ook op Instagram volgt wel al zal weten dat ik niet echt stil zit (en ook van alles niét uitstel), alleen lukt het me even niet om dat met enige regelmaat ook hier te delen.
Daarom maar even gewoon een visuele impressie (met andere woorden, op z’n Instagrams) van de afgelopen dagen.

For the love of color,  by Villa Appelzee

En, zie je een verband? Jawel,  kleur, kleur en nog eens kleur!

Ok, I admit. I have a double personality. I am a procrastinator pur sang, but at the same time I work hard and make and create and do things all the time. I am a procrastinating busy bee… Ha! 
Anyway, those who follow me on Instagram as well, will know a little more about my doings (it is so easy to share a quick snapshot, there is not even time to think about procrastinating), but for those who don’t: here’s an Instagram-like update for you. Notice the link? Indeed, it’s all about colour lately at Villa Appelzee! 

3 REACTIES

  1. Ik lag werkelijk in een deuk toen ik je blog las en heb het hier op het werk voorgelezen. Weet je wat hun reactie was : Is dat jouw zus?
    Dus buiten uitstelgedrag heb ik ook nog eens last van niet afmaak gedrag. Dubbel plezier!
    Maar ga je wel lekker volgen op Instagram. Daar ben ik dan wel weer goed in.
    Enne zit daar ook op maar weet niet hoe ik die widget op mijn blog moet zetten, dus stel ik het maar uit om daar foto's op te zetten 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here