Pannenzetters à la recupe

3

For English, please scroll down

Het is schoon verdeeld hier bij Villa Appelzee: ik vraag, Mijnheer Appelzee zaag(t).
Zoals nu: schoon nieuw pannenzetters uit restjes schoon natuurlijk plaatmateriaal (van Tilly, laat Mijnheer weten) dat nu maar lag te verstoffen in het schab van zijn atelier.
Wij zijn een schoon koppel wij.

Trivets from recycled wood - www.appelzee.com
Trivets from recycled wood - www.appelzee.com
We are so happy to have a Mister Appelzee in the house. We are so happy to have a Mister Appelzee in the house who is a carpenter. We are so happy to have a Mister Appelzee in the house who is a carpenter and has lots of bits and bites of wood lying around. We are so happy to have a Mister Appelzee in the house who is a carpenter and has lots of bits and bites of wood lying around which he will happily cut up in every shape and size I ask him to. Like these wonderful trivets made out of natural wood panels (from Tilly) for instance. Yep, very happy indeed! 

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here