Kerstpapier hier! – Christmas paper goodies

0
For English, please scroll down
Nog op zoek naar origineel inpakpapier, cadeaulabels of kerstkaartjes? Deze twee reeksen maakte ik vorig jaar nog vlak voor kerst, met een linkje erbij om ze te downloaden en af te printen. Ik geloof dat mijn schoonfamilie de enige liefhebbers waren die ze ook effectief gebruikt hebben (dat wordt nog steeds heel erg geapprecieerd trouwens!), maar wie weet maak ik nu wel wat meer volk blij. Je mag het altijd laten weten! Hier vind je de links:  ‘Deer Collection‘ en ‘Snow Collection‘.
www.appelzee.com

 

www.appelzee.com

Last year, just before christmas, I designed these paper goodies (wrapping paper, gift tags and cards) and put them on the blog with a link to download and print them. As far as I know, my sweet sister in law was the only one who really printed and used them (to wrap my own gift), but maybe this year I can make some more people happy with them. Let me know! You can download the Deer Collection here, and the Snow Collection here

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here