Papier Appelzee Kalender 2014

18

For English, please scroll down

Hij is er, de kalender voor 2014! Nog niet helemaal naar mijn goesting, maar hij moest nog voor oudjaar af nietwaar, en als alles te juist is zie je niet meer dat het een echte Happy (en vooral) Handmade kalender is natuurlijk.

Voor wie het dus niet erg vindt om zijn afspraken op een af en toe nog wat schots en scheve en niet helemaal gelijke kalender te noteren : hier kan je hem downloaden.
** oeps! Zo schots en scheef dat we plots bijna een hele eeuw overslaan gaan we het nu ook niet maken natuurlijk! Het ging maar om het voorblad, maar toch, juist is juist!  (en bij deze dus ook opgelost in de pdf die jullie kunnen downloaden) ** (met dank aan de alerte geest van Marjan van Cowroad)

 

www.appelzee.com

 

Zoals gewoonlijk wordt de maand gespreid over 2 pagina’s, met plaats voor notities en lijstjes, en af en toe een fijne quote. Want zonder komen we het jaar niet door natuurlijk.

Looking for a nice, original and handmade (read: not perfect but charming) calendar for 2014? You can download the Villa Appelzee Calendar here. Spread the word!

 

18 REACTIES

 1. Hahaaa! Dank je Marjan van Cowroad. Jouw ogen (en geest) zijn scherper dan de mijne op dit moment! Het 'probleem' is ondertussen opgelost. We leven (bijna) terug in 2014!

 2. Hoi
  Wat een leuke, mooie en handige kalender. Normaal maak ik altijd zelf wat, maar deze is natuurlijk veel mooier.
  Ik krijg hem alleen niet gedownload. Hij blijft op het laatste stukje steeds hangen. Weet je misschien wat er aan de hand kan zijn?
  Groetjes van Marieke

 3. Hoi Marieke,
  oei, nee dat weet ik ook niet! Ik heb hier net even aan mijn vriend gevraagd om het te proberen en die haalde hem gewoon vlot binnen. Hopelijk krijg je het opgelost!

 4. Wat lief. Hij is echt super mooi. Ik ga vanavond de maanden aan elkaar plakken, dat vind ik handiger. En dan hangt ie straks in de keukdn, ik heb ook nog ff de december van 2013 geprint, dan is t geheel in stijl! Nogmaals dank je wel!

 5. Wat is dit geweldig!! In de winkels nergens een exemplaar naar mijn zin gevonden, en toen een foute keuze gemaakt. Die ga ik vandaag nog vervangen door deze moooooie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here