Nieuws!

10

For English, please scroll down

Er beweegt het één en ander bij Villa Appelzee, misschien hebt u het ook al een beetje gemerkt? Er komen steeds meer mensen de blog lezen en volgen (wat ik ontzettend fijn vind trouwens, dank daarvoor, en op naar de 200 zou ik zeggen, want dan heb ik mezelf een kuisvrouw beloofd!) en achter de schermen dendert en raast het hier van de ideeën en plannen, die dan plots nog eens concreet worden ook! Een paar voorbeelden? 

Met de wijzers van de klok mee: * Villa Appelzee is nu ook op Instagram (zeg je dat zo?), voor wie graag een blik werpt op het leven zoals het is * Villa Appelzee bestaat nu ook in caravan-uitvoering, zoals het hoort volledig fout van looks maar wel met zicht op het water (en wacht tot Meneer Appelzee die binnenkant onder handen heeft genomen!) * Villa Appelzee heeft nu ook een Facebookpagina, waarom precies is me ook nog niet helemaal duidelijk, maar hé, Leuk Vinden mag altijd al * En tenslotte, … 
Villa Appelzee gaat een boek maken!! Echt waar, een eigen Villa Appelzee boek met 30 ideeën voor kerst. Ligt straks gewoon in de winkel, met dank aan de mensen van Uitgeverij Van Halewyck… 
Ik moet er zelf nog wat aan wennen, maar ik ben er helemaal klaar voor! Dat wordt een bijzondere zomer, in de caravan met zicht op het water en kerstballen in mijn hoofd!
 
A lot has been going on lately at Villa Appelzee! I’m very excited with all the new readers and followers that found the blog and keep coming back to it. I really appreciate this, it’s nice to see an audience growing (especially as I promised myself a cleaning lady when I reach 200!! haha). Besides that, a few more ideas and plans have suddenly come to life in the last weeks, like for instance :
(see pictures clockwise) * Villa Appelzee is now on Instagram, for those who like a peek behind the scenes * Villa Appelzee now owns a caravan, so ugly it’s actually cute and, with a view on the water! * Villa Appelzee also has a Facebookpage now, I’m not sure what to do with it really, but you can already Like It if you want to * AND… Villa Appelzee is going to make a book!! Yes, a real one, to be sold in the bookshops and all (with greatful thanks to Uitgeverij Van Halewyck)… It will be filled with DIY and styling ideas for chrismas. 
So I’m heading for a very special summer, in my ugly duckling caravan with view on the water and snow in my head!
 

 

10 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here