In de boekskes – I made this!

10
for english, please scroll down

Ik weet niet hoe het voor doorwinterde stylisten is, maar ik voel me toch altijd een beetje gloeien van trots als iets wat ik gemaakt heb in de bladen verschijnt. En deze keer zelfs in twee tegelijk, hoe cool is dat?!

In het aprilnummer van Libelle Mama staat een hele paasproductie vol kleur.
credits: ontwerp en styling Villa Appelzee,
foto’s  Karel Daems (crea) en  Dimitri Lowette (model)
credits: ontwerp en styling Villa Appelzee,
foto’s Karel Daems (crea) en Dimitri Lowette (model)

 

credits: ontwerp en styling Villa Appelzee, foto’s Karel Daems

 

En in de Wonen Special van Libelle (ook vers in de winkel) nog een keer drie ideeën met stoffen van Ikea. Wat heb ik toch een leuke job.
credits: ontwerp Villa Appelzee, foto Benno De Wilde
credits: ontwerp Villa Appelzee, foto’s Dimitri Lowette (links) en Benno De Wilde (rechts)
Oh, en ik sta er zelf ook nog een keer in met een gepimpt krukje. Ik word nog beroemd!

credits: foto Dimitri Lowette

I still can’t get used to my crafts being featured in a magazine! Makes me proud and happy every time all over again. You can imagine how I feel now Villa Appelzee is featured in two magazines  at the same time: colourful Easter ideas in Libelle Mama and crafts with textile from Ikea in Libelle Wonen Special Pretty amazing, or what?! 

10 REACTIES

 1. Ik ben op je blog terecht gekomen via Libelle Wonen en ben meteen volger geworden omdat "appelzee" me heel erg aanspreekt: mooi gemaakt, vlot geschreven, interessante items.
  Ben van plan om nog vaak langs te komen.

  En ja, ik geloof best dat je nog steeds oprecht trots bent wanneer je in de boekskes verschijnt,dat is sowieso altijd spannend en motiverend (want geeft het gevoel dat je goed bezig bent). Proficiat en doe zo verder zou ik zeggen.

  Brigitte van :
  http://homeiswherethedachshundis.blogspot.be

 2. Ha, ja, af en toe moet een mens eens stoefen op zijn eigen hé. Bedankt voor de complimentjes!
  @Ja-ni-na: grappig! Lang haar had ik tot voor kort, maar blond ben ik nooit geweest!
  @Amanda: thank you classmate! Do you think our teacher would be AMAZED?

  x, Tine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here