DIY Kaartjes-slinger met houten blokjes en kralen

0

Een tijd geleden vroeg Gamma me of ik nog wat eenvoudige upcycling-tips had liggen om te tonen in hun magazine.
Ik duikelde dus wat oude DIY-ideeën op (nu te zien in het Gamma-magazine dat in de winkels ligt, of hier) en ik maakte – omdat het toch een kerstnummer is – ook meteen een nieuw idee: een kaartjesslinger van houten speelgoedblokjes en wat kralen.

Kaartjes-slinger van geverfde speelgoedblokjes tegen zwart schoolbord.

Mooi om thuis je eigen kerstkaartjes aan op te hangen, of misschien ook nog een snel cadeau-idee… Kerst is pas over vijf dagen, tijd genoeg dus!

Kaartjes-slinger van geverfde speelgoedblokjes tegen zwart schoolbord.

Zo maak je de kaartjes-slinger:
Verzamel kleine houten speelgoedblokjes, liefst in verschillende vormen. Boor er met een dunne houtboor gaatjes in en geef de blokjes dan verschillende kleuren (restjes muurverf, of kleine verfstaaltjes zijn hiervoor ideaal). Rijg de blokjes samen met houten kralen en kleine houten wasknijpertjes aan een dun touw en je feestelijke kaartjes-slinger is al klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here