Villa Appelzee kalender 2016

10

For English, please scroll down

Goed nieuws, zo op de voorlaatste dag van het jaar! Want kijk wat daar uit de printer komt gerold…

www.appelzee.com

De Villa Appelzee Kalender 2016 is klaar voor gebruik en via deze link te downloaden.
Gratis en voor niks natuurlijk, maar het zou fijn zijn als je een berichtje laat als je hem gebruikt. Altijd leuk om te weten in hoeveel keukens/werkkamers/klaslokalen hij terecht komt.

The Villa Appelzee Calendar 2016 is ready! You can download it here for free. But it would be nice to hear from you should you use it. Have fun with it!

10 REACTIES

 1. ik keek er erg naar uit want ik gebruikte 'em afgelopen jaar ook met plezier 🙂 alleen krijg ik 'em niet geprint deze keer.. de 'kadertjes' rond de dagen printen niet volledig, ook niet als ik de pdf opsla.. maar misschien ligt het aan mijn printer, ik zal het elders nog eens proberen dan! bedankt in elk geval, hij ziet er weer mooi uit <3

 2. Hoi, jammer dat het niet meteen lukt. Ik vermoed dat het aan je printer ligt, bij de vorige kalender had iemand dat ook aan de hand op haar eigen printer. Maar uiteindelijk is het wel gelukt. Hopelijk bij jou ook! Groetjes!

 3. Wouw, wat een prachtige kalender! Zo mooi gedaan. Ik ontdek hem helaas nu pas, maar ik ga hem zeker nog gebruiken voor de laatste 6 maanden van 2016. Zou ik zo nieuwsgierig mogen zijn om te vragen met welk programma je de kalender gemaakt hebt?

 4. Beste Tine,
  Stiekem kijk uk uit naar de kalender voor 2017. Al twee jaar enorm genoten van jouw creatie. Hopen dat je in de drukke periode nog tijd kan vinden! Fijne dagen. Veel goeds voor 2017.
  Groeten, Liesbeth

 5. Hoi Liebeth,

  Wat fijn dat je nog steeds zo enthousiast bent! De kalender staat niet op mijn prioriteitenlijstje, maar wie weet begin ik er op een verloren dag in de kerstvakantie toch nog aan. Dan lees je het wel op de blog! Fijne feesten!
  Tine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here