10voortwaalf is jarig: cadeautjes in de webshop!

0

In december hebben we hier bij Villa Appelzee twee redenen om te feesten.
Ten eerste: de gezellige eindejaarsperiode (Sinterklaas! Advent! Glühwein en mistletoe! Kerstbomen en cadeautjes!) is nu écht begonnen. Op naar kerst!
En ten tweede: ergens* midden in al dat feestgedruis blaast 10voortwaalf ook een eerste kaarsje uit. Het was een bijzonder jaar met alle ups en downs die bij een begin horen, maar we hebben er nog geen seconde spijt van gehad. Op naar een tweede 10voortwaalf-jaar!

*Om eerlijk te zijn, het was vorig jaar rond deze tijd zoooo druk dat we de exacte dag vergeten zijn. In plaats van een verjaar-dag maakten we er dus maar meteen een verjaar-maand van. Met niet één, maar twee verjaarcadeautjes!

Mini-bamboeplank met reliëf met kaarsje, 10voortwaalf

Cadeautje n°1!

Om die eerste verjaarmaand te vieren komt een van onze toppers nu uit in ‘limited edition’: een mini-versie van de snij- en serveerplank BooDeLuxe, gemaakt uit de kleinste stukjes bamboe die overbleven na het maken van de grote exemplaren – de restjes van de restjes zeg maar.

Met zijn 18 x 11 centimeter is de mini-BooDeLuxe überschattig (al zeggen we het zelf), en precies groot genoeg om die ene perfect belegde bagel voor je lief op te serveren, een paar plakjes van die lekkere kerstcake op te leggen tijdens het familie-ontbijt, of gewoon een kopje koffie (mét praline) voor jezelf op te zetten.

Mini-bamboeplank met reliëf van 10voortwaalf

De mini-BooDeLuxe wordt los verkocht, maar bij aankoop van 2 grote BooDeLuxe-planken naar keuze (M of L, recht of met handvat) krijg je er van ons een mini-versie gratis bovenop.

Cadeautje n°2!

En er is meer! Wie af en toe mijn IG-account bezoekt weet dat ik de laatste weken een nieuwe ‘hobby’ had: ik figuurzaagde (wat een gek woord is dat eigenlijk) stapels schots en scheve kerstboompjes uit oude wijnkistjes en maakte er hangertjes mee.

Houten kerstboompjes

Bijna elk boompje is anders (deels bewust, deels -ahum- omdat ik nog nooit in mijn leven met een figuurzaag gewerkt had), maar dat maakt ze ook net zo leuk natuurlijk. En wat nog leuker is, bij aankoop vanaf 30 euro in de webshop stoppen wij een set van twee kerstboompje mee in het pakket, de hele maand december, omdat het feest is, twee keer feest! Vieren jullie mee?

***Benieuwd wat je allemaal met deze kerstboompjes kunt doen? Kijk dan snel hier.***

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here