Urban Jungle Bloggers

1

For English, please scroll down

Het thema van september bij Urban Jungle Bloggers was ‘Plants & Art’, en laat dat nu net perfect aansluiten bij mijn nieuwe ‘clean desk’ policy.

Het is hier behoorlijk rustig op de blog ik weet het, maar achter de schermen is de grootste opruimactie aller tijden bezig hier in huis. Na meer dan tien jaar samen met haar kleine zusje in een kamer slapen is het oudste Appelzeemeisje aan een eigen plekje toe. En dat wil zeggen dat ik een van mijn plekjes moet afstaan.  Een werkkamer vol boeken, tijdschriften en paperassen moet nu in een atelier vol stofjes, wol, en andere knutselspullen geïntegreerd worden… Een stevig staaltje van sorteren, wegdoen en weggooien dus. Iets waar ik niet zo goed in ben, helaas.
Maar het heeft ook iets louterends dus ik hou nog even vol (toegegeven, het vooruitzicht op een nieuwe, door meneer Appelzee op maat gemaakte, kast helpt ook).
Mijn bureautafel is voor het eerst in jaren zo goed als leeg, op een computer en een pennenbakje na. En een paar plantjes, natuurlijk, ook altijd goed voor rust in het hoofd. De grootste uitdaging wordt nu om het zo te houden natuurlijk.

The Urban Jungle Bloggers theme for September was ‘Plants & art’. 
As I’m trying to learn the ‘art’ of keeping my desk clean and empty, this is the perfect picture for the theme I think, in every way.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here