Verf eens een hert (of zoiets)

5

For English, please scroll down

Dit lichtelijk vreemde duo vond ik onlangs in de kringwinkel. Het had een lelijk glanzende vernislaag, de nek van mama-hert was al een keer geplakt geweest en haar rode plastic ogen waren ronduit een beetje eng, maar toch… wie kan nu zoiets laten staan?! Een lichte schuurbeurt en twee laagjes verf later zagen moeder en kind er al veel beter uit. Nog steeds even vreemd, of misschien – door de impulsieve kleurkeuze (Kleur van het jaar 2015 ‘Copper Blush’, van Levis/Flexa) – zelfs nog wat vreemder, maar dan wel op een leuke manier. Van mij mogen ze dus blijven.

 

www.appelzee.comI found this odd couple a while ago at the thriftshop. I couldn’t resist them, although the wood had an ugly shiny layer of varnish, mom’s neck had been broken and glued again, and her plastic red eyes looked a bit scary. But two layers of paint made them look so much better. Still a bit odd (probably also because of the rather impulsive choice of colour – Copper Blush, Levis/Flexa), but I really like them now. Part of the family already…

5 REACTIES

  1. Schitterend idee! Vond de vorm van dergelijke beeldjes vaak heel mooi, maar de kleur van het hout niet altijd passen bij de overige interieurspullen. Kan dus eenvoudig worden opgelost. Dank u, Tine!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here