Vogels van papier

1

For English, please scroll down

En het is al weer mei! Een maand vol zon (hopen we), veel vrije dagen en … vrolijke vogeltjes.
Geniet er van!

www.appelzee.com

Deze exemplaren kan je gratis downloaden op de blog van Ellen Giggenbach, een illustratrice uit Nieuw Zeeland die prachtige dingen maakt. Ik ontdekte haar onlangs in het nieuwe Print & Pattern boek: Geometric en was meteen fan. Haar werk is vrolijk, kleurrijk en zonder pretenties, zo hebben we het graag bij Villa Appelzee.

www.appelzee.com

And here comes May! 
I love this month, as it is full of sunshine (we hope), al lot of free days (here in Belgium at least) and sweet little birds… 

I found these little guys on the blog of Ellen Giggenbach, where you can download them for free. Since I spotted her work in the new book by Print&Pattern: Geometric, I’m a huge fan of her work. It’s happy, colourful and unpretentious… just the way we like it. 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here