Villa Appelzee Kleur

12

For English, please scroll down

Zoals beloofd, tatataaaa, met gepaste trots en toch ook nog een klein bibbertje… het tweede Villa Appelzee boek!

www.appelzee.com

Het thema ligt nogal voor de hand. Wie Villa Appelzee een beetje kent weet dat we hier niet zonder kleur kunnen. Liefst in mooie combinaties en fijne toepassingen. En liefst ook zonder al te veel gedoe. Net zoals in Villa Appelzee Kerst zijn de ideeën in dit boek dan ook stuk voor stuk makkelijk en (relatief) snel klaar. Geen moeilijke technieken dus of dure materialen, wel haalbare projecten met doorsnee knutsel,- kringloopwinkel- of zelfs restmateriaal.

En er is zeker voor elk wat wils: er wordt gestikt, geplooid en gestreken. Er wordt geverfd, geplakt (en af en toe een beetje gemorst). Er wordt gehaakt, (nog meer geverfd) en geknipt. En dat dan allemaal samen in verschillende combinaties en natuurlijk met heel veel kleur.
Je weet dus naar welk boekje je moet uitkijken deze zomer!! Vanaf augustus ligt ie in de winkel, meer info vind je hier.

I’m very proud and happy (and a bit nervous too) to announce my second Villa Appelzee book. The theme this time is ‘colour’ (off course, what else…) and the book is filled with small and easy DIY ideas to bring more colour into your home. It is written in Dutch, but just looking at the photos will also be very inspiring, promised! Here you will find more information (also in Dutch, sorry)… 

12 REACTIES

  1. Dat ziet er heel gaaf uit! Ik ben heel erg benieuwd. Nu nog even uitzoeken waar ik hem kan kopen, want volgens mij niet in Breda. 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here