Appelsienkistjeskast

2

For English, please scroll down

Ik weet dat het op de blog schandalig stil en rustig bleef maar achter de schermen werd er wel degelijk veel en hard gewerkt. Geschilderd, geknipt, geplakt, gebouwd en gehaakt. Gefotografeerd en geschreven. En gekeurd, afgekeurd en opnieuw geprobeerd. Het resultaat van al die harde labeur ligt binnen een paar maanden in de boekenwinkel te blinken en in de volgende post zal ik jullie – met gepaste trots – de cover van het boek en alvast een paar sneak peaks laten zien. Vooral niet wegzappen dus.

Maar eerst nog even een ander kleurrijk tussendoortje. Dit was zo’n idee dat eerst maanden in je hoofd zit, dan nog maanden duurt voor het af is en uiteindelijk, bwaah, precies toch een beetje tegenvalt… Maar goed misschien inspireert het jullie om iets gelijkaardige te brouwen dat dan wél de moeite loont.

Het plan was om iets te doen met appelsien- en mandarijnkistjes, en met vouwklemmetjes en met restjes verf. En allemaal samen moest dat dan een soort van kleurrijke recyclageversie worden van de welbekende stapelkast van Muuto.  Tja… het heeft iets, maar toch niet genoeg om me omver te blazen.

www.appelzee.com

Dus ik denk dat ik de boel maar weer gewoon helemaal uit elkaar haal en de kistjes gebruik voor wat ik ze oorspronkelijk verzamel: het kweken van pluksla op het dak. De moestuin kan ook wel wat kleur gebruiken. Maar ook daarover later meer.

www.appelzee.com

www.appelzee.comThe beautiful stacked shelf system by Muuto inspired me to make my own DIY version.  I used little wooden crates, holdback clips and some paint leftovers for a funny, colorful and recycled twist.
But somehow it didn’t come out the way I imagined it. So I guess I will take it apart again and use the crates to grow salad in. My little vegetable garden upon the roof could do with some color as well. 

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here