Vouwvazen in Nest

3

For English, please scroll down

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van het magazine Nest, met de vraag of ik niet eens iets wilde maken om in het blad te brengen. Het moest een eenvoudig knutselidee zijn, niks groots of ingewikkelds, maar gewoon iets wat je snel aan de keukentafel kan maken. Daar moest ik natuurlijk niet lang over nadenken. Simpel keukentafel-knutselen is namelijk het liefste wat ik doe!

En dus viel deze week een Nest van april in de bus, met daarin mijn keukentafel-idee: geometrische vouwvazen (en bloempotjes, maar die zie je niet op deze foto) van gekleurd papier.

Het doet toch altijd iets met een mens om je eigen werk gepubliceerd te zien in een fijn magazine. Dank u dus, lieve mensen van Nest!
En nu snel die Nest gaan kopen dus als je zelf aan de slag wilt!

Of wachten tot het nieuwe Villa Appelzee boek uitkomt natuurlijk, dat staat bol van de eenvoudige en vooral kleurrijke knutsels – maar daarover snel meer!

The Belgian magazine Nest asked me to contribute a simple crafting idea for their April issue. Something you could easily make at the kitchen table. Of course I said yes, as ‘kitchen table crafting’ is what I love best! So I folded these colourful vases from paper (and some little flowerpots as well) for them. It’s always nice to see your work featured in a beautiful magazine. Thank you sweet guys from Nest!

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here