Fluitekruid

7

For English, please scroll down

Er zijn zo van die dagen dat een mens zich liever even zou verstoppen voor van alles en nog wat.

appelzee.blogspot.be

 

Het enige wat dan helpt is een paar kilometers gaan hardlopen in een wild stukje stad,

appelzee.blogspot.com

en op de terugweg wat fluitekruid plukken.

 

appelzee.blogspot.com

Zo komt alles toch nog goed.

appelzee.blogspot.be

Some days you just want to hide for everything and everyone. The only proper thing to do then is to go for a run in a wild piece of the city, pick some cow parsley on the way back, and everything will be alright. 

7 REACTIES

  1. Ik heb het geluk gisteren een libelle over wonen gevonden te hebben bij het oud papier voor de deur van ons appartement. Daardoor heb ik nu je blog ontdekt 🙂

  2. Haha, schitterend! Dat gaan ze bij Libelle niet graag horen, maar ik ben er blij mee.
    Welkom trouwens, je bent mijn 120e volger zag ik, dat verdient een cadeautje! Stuur je me je adres even door? (mijn email vind je op de About pagina). Tine

  3. Ha, maar dat zou ik nu wel willen weten zie! Ik probeerde al eens een kleine zoekronde op Google, maar het enige wat ik ontdekte was a) dat de enige juiste schrijfwijze, aldus de NRC Stijlwijzer, fluitekruid zonder n is(dat is dus bij deze aangepast) en b) dat fluitekruid fluitekruid heet omdat je van de holle stengels heel goed … fluitjes kunt maken. Maar volgens mij bedoel jij iets spannenders… Wie weet hier meer van?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here