Herfstblaadjes

0

Een hele tijd terug, toen het buiten nog zwoel en zomers was, maakte ik een productie rond eenvoudige stylingideeën met herfstvondsten. Dit waren twee van mijn favorieten, wegens puur en eenvoudig en schoon tegelijk.

De volledige productie vind je terug in de Vlaamse Libelle die nu in de winkel ligt.  En de timing is perfect, want het is dé moment om mooi gekleurd herfstblad te gaan rapen. Dus hop, naar buiten, en maak er iets mee!

A while back, when the days were still hot and sweaty, I styled this photoshoot about being creative with autumn finds. The whole series is out now in the Flemish magazine Libelle, but I wanted to share my two favourites (not surprisingly also the two most simple ones) with you as well. I love autumn, even when I have to ‘fake’ it in the summer heat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here