CAL Dolly Plaid Week 8

7

Een kort bericht deze keer, want nadat deze week alle gezinsleden één voor één bezweken aan buikgriep (ik ben de laatste in de rij, als dat geen goede vooruitzichten zijn voor het weekend…!) draait het huishouden en dus ook de haakplanning een beetje vierkant.
Niet dat Week 8 van de Dolly Plaid zo moeilijk is, integendeel, en paar makkelijke vierkanten inhaken vraagt weinig telwerk, en dus heerlijk ontspannen haken.
Wanneer de zieke van dienst dus even een dutje deed sloop ik naar buiten om in het zonnetje te gaan zitten met de Dolly Plaid op schoot. Om vervolgens zelf in te dommelen, of gefascineerd te raken door de bedrijvige bijen op de Ooievaarsbek….

www.appelzee.com
www.appelzee.com
Met andere woorden, ik zit nog een paar rijen achter en kan hier dus niet laten zien waar jullie deze week naar toe zullen werken. Maar neem zeker eens een kijken bij haar of bij haar. Daar zien jullie fijne resultaten (en nog meer inspirerende haakplekjes!).

Het patroon van deze week vind je hieronder, of kan je hier als pdf downloaden.

En een woordje uitleg (lekker kort, dat is veelbelovend niet?):

Haak 2 rijen in oker.
Haak 2 rijen in ecru.
Haak 10 vasten in ecru, *haak 10 vasten in blauw, haak 10 vasten in ecru*. Herhaal wat tussen *…* staat tot het einde van de rij.
Herhaal deze laatste rij nog 6 keer.
Haak 1 rij in ecru
 
 

7 REACTIES

  1. De deken ziet er al mooi uit ;D Maar ik vroeg me af hoeveel rijen oker geel jij gedaan hebt? want in de uitleg lees je 2 maar in het telpatroon tel ik er 3. Alvast bedankt
    Groetjes Mingle-Mangle

  2. heb er toch 3 gedaan ipv 2 in week acht kwam bij mij mooier uit ivm de pijlen,leek naar mijn idee dan aan de verkeerde kant weer te beginnen met het nieuwe patroon
    ach wat maakt het ook uit een meer of minder naar eigen inzicht…. ook leuk toch haha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here