Weven

2

Een paar weken geleden volgde ik een workshop weven bij Het Atelier van Eva V.
Na drie avonden (en nog wat afwerking thuis) was dit het resultaat.

 

www.appelzee.com

Het is nog niet perfect, maar als eerste proefstukje ben ik er helemaal blij mee. Op zich ben ik niet zo’n workshopmens (ik zoek de dingen altijd liever zelf wel uit), maar de workshops van Eva zijn een echte aanrader. De ruimte is schitterend, de sfeer gezellig (wijn! thee! snoepjes!) en ik heb dankzij Eva ontdekt dat je van weven echt helemaal zen kunt worden, zelfs midden in één van de drukste weken van het jaar.
Zalig!

www.appelzee.com

 

www.appelzee.com

 

www.appelzee.com

Eva leerde ons verschillende weef- en knooptechnieken die je natuurlijk eindeloos kunt combineren, ook met verschillende kleuren en soorten van garen, dus nu het ‘testweefsel’ af is kriebelt het al weer om snel een nieuw werkje op te zetten.  En om zelf nog wat verder te experimenteren natuurlijk… zo zijn we wel.

www.appelzee.com

 

www.appelzee.com

 

www.appelzee.com

 

www.appelzee.com

 

www.appelzee.com

 

www.appelzee.com

 

www.appelzee.com

 

www.appelzee.com

Wil je ook graag leren weven (of borduren of macramé-en of…)? Kijk snel op Eva’s website of Facebookpagina voor nieuwe cursussen.
Weefinspiratie opdoen? Neem eens een kijkje op mijn Pinterestbord !

*ps* Ik maakte alle foto’s noodgedwongen met mijn telefoon, niet altijd ideaal qua belichting dus, maar soit, het is nu even dat of geen blogberichten. Makkelijke keuze dus.

2 REACTIES

  1. Het zit hem vaak in de kleine tips en het even 'live' zien voordoen die je op weg helpen. Ik heb bij Eva niet alleen leren weven maar toch ook de waarde van workshops ingezien geloof ik 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here