Villa Appelzee @ Libelle DIY kerst

8

For English, please scroll down

Een hele tijd geleden vroegen de mensen van Libelle me om wat leuke en eenvoudige DIY ideeën te bedenken voor de kerstperiode. Dus dat deed ik. Toen wilden ze ook graag dat ik de ideeën zou maken voor (enfin, letterlijk ‘onder’) een camera, als videotutorials voor de Libelle-website. Dus dat deed ik dan ook maar. Met tassen vol spullen trok ik naar de redactie waar ik een plekje aan een tafel kreeg, naast een statief met een camera er aan, en daar mocht ik gezellig gaan zitten knutselen. Al is ‘gezellig’ misschien niet helemaal het juiste woord. Het was eerder wat ‘ongemakkelijk’ omdat mijn hoofd absoluut niet in beeld mocht komen (iets wat niet helemaal gelukt is trouwens) waardoor ik alles een beetje meer schuin en verder van me af moest doen dan gewoonlijk. Het juiste woord is dus eigenlijk ook niet zomaar ‘ongemakkelijk’, in het begin was het ronduit: ‘stress!!’

We waren nog maar net begonnen of alles moest al opnieuw omdat het eerste rondje dat ik knipte in vilt meer op een zeshoek leek. Van dat gedoe dus. Gelukkig kwam het allemaal goed.
Na de opnames duwden ze bij Libelle op de speed-knop, zetten een leuk deuntje onder de beelden en het resultaat kan je nu bewonderen op de site van Libelle.
Dus voor wie nog snel aan het knutselen wil slaan in deze laatste week voor kerst, hier nog een keertje alle linken op een rijtje:

Eerst maakte ik kerstballen in vilt

en de rode kerstster

maar ik maakte ook theelichtjes

en naamkaartjes

en een cadeaupot vol koekjes 

 

ik vouwde servetten

en borduurde ten slotte ook nog een hoop wenskaartenDe afbeeldingen zijn screenshots uit de filmpjes dus niet van denderende kwaliteit, maar ga zeker zelf eens kijken! Wedden dat het aanstekelijk werkt?! 

A while ago the people of the Flemish magazine Libelle asked me to give them some ideas for nice but simple Christmas DIY decoration, gifts, cards etc… So I did. After that it turned out they also wanted me to make the ideas for some cute video tutorials they wanted to put on the website… So I did. Cutting 8 perfect circles in felt with sciccors in front of a camera scared the hell out of me (and to be honest, they had to stop the camera because the first circle came out as a hexagon), but hey, I did it. And the result turned out really nice. Click the links if you want to take a look! 

8 REACTIES

 1. Hi, I love your crochet, is beauty, I love this colors, I follow your blog, I have a blog about crochet, visit me , hugs from Brazil.

  _________Merry Ch____________Merry Chr
  ______Merry Christma_______Merry ChristmasM
  ____Merry ChristmasMerr___Merry ChristmasMerr
  ___Merry ChristmasMerry ChristmasMe_______Merr
  __Merry ChristmasMerry ChristmasMe_________Merr
  _Merry ChristmasMerry ChristmasMerry _______Merr
  _Merry ChristmasMerry ChristmasMerry Chri______M
  Merry ChristmasMerry ChristmasMerry Christma__Mer
  Merry ChristmasMerry ChristmasMerry ChristmasMe_M
  Merry ChristmasMerry ChristmasMerry ChristmasMerr
  Merry ChristmasMerry ChristmasMerry ChristmasMerr
  _Merry ChristmasMerry ChristmasMerry ChristmasMe
  __Merry ChristmasMerry ChristmasMerry Christmas
  ____Merry ChristmasMerry ChristmasMerry Christ
  ______Merry ChristmasMerry ChristmasMerry C
  _________Merry ChristmasMerry ChristmasM
  ____________Merry ChristmasMerry Chri
  ______________Merry ChristmasMerry
  _________________Merry Christm
  ___________________Merry Chr
  _____________________Merry
  ______________________Merr
  _______________________Me

  Visit my blog – Tita Carré – free patterns crochet

 2. Zo leuk, ik herken enkele dingen van op de kaartjes die ik deze week ontving via de give away 😉 Zondag post ik er een bericht over op mijn blog, groetjes Sofie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here