En nog wat opbergdoosjes

4

For English, please scroll down

Een tijdje geleden maakte ik deze eenvoudige doosjes van papier. Gewoon voor de fun maakte ik ze nog een keer, maar dan uit felgekleurd leer. In plaats van alles te plakken gebruikte ik extra grote splitpennen om de flapjes bij elkaar te houden. Nog makkelijker dus.

En voor wie nog op zoek is naar nog meer inspiratie: zij maakte de doosjes ook al eerder uit stof, naar een idee dat ze hier haalde. Ook mooi, dus zeker even gaan kijken!

A little while ago I made these paper boxes. Now, just for fun, I made them out of funky coloured leather. Instead of using glue to hold them together I used extra big split pins. I’m very happy with the way they turned out! 
Need more inspiration? She made them out of fabric, an idea she saw here. Also very nice, so do go take a look! 

4 REACTIES

 1. Heel mooi. Alleen, mijn leer wil niet mee. Ik had hier nog een hele hoop restjes liggen, maar ze zijn te soepel en daardoor zakt het doosje een uit elkaar. Heb je misschien een tip waar je dit soort leer kunt kopen? Alvast bedankt!

 2. hé, wat jammer dat het niet meteen lukt.Mijn leer is nochthans ook tamelijk dun… misschien helpt het om de zijkanten eerst tegen elkaar te plakken voor extra stevigheid?
  Ik kocht mijn leer (lang geleden!) bij Le Chien Vert in Brussel. Ik hoop dat het je toch nog lukt!
  Groetjes, Tine

 3. Ah, misschien dat het mijne dan te dik is en daardoor niet mooi plooit in de zijkanten.
  Dat wordt uitkijken naar een dunnere versie.
  Wordt dus misschien nog eens vervolgd…
  Bedankt voor je antwoord!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here