Villa Appelzee Kleur, update!

1

For English, please scroll down

Het boek is bijna klaar, en ik wordt er zelf helemaal blij van…
Hopelijk jullie ook!
Vanaf 18 augustus kan je het in de winkel vinden.

 

Heb je graag een exemplaar met handtekening en/of een persoonlijke tekst, dan kan je Villa Appelzee Kleur ook bij mij bestellen. Stuur me dan even een mailtje (tine@appelzee.be), liefst voor 8 augustus, dan laat ik je weten wat je moet doen om het boek opgestuurd te krijgen.
Belangrijk: van 9 juli tot 3 augustus trek ik de stekker uit de computer (echt waar!). Als je in die periode mailt komt het antwoord pas op 4 augustus. Geen paniek dus.

The book is almost finished! It just needs some small changes here and there and then it’s ready for print. And it is looking so good!! 
It will be on sale from August 18. Should you want a book with autograph or personal message, you can order it with me. Just send me an email (tine@appelzee.be) and I will send you all the information you need. 
Important: I will be offline (yes, really!) from July 9 ’till August 3. If you send me a mail during that period I will answer it on August 4. 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here