Men neme een klein stukje tafelzeil

6

For English, please scroll down

Deze hadden jullie nog te goed. Met het stukje tafelzeil van From Lola with love dat in de fantastische goodiebag van de fantastische Big Blogameetup zat, gaf ik een oud krantenrekje in bamboe een frisse Happy Fifties vibe.

 

Ideaal voor de weekendkrant en een kopje koffie als ik binnenkort tussen de tomaten zit in onze serre-op-het-dak (maar daarover later meer!).
Om het snel te doen gaan (lees : omdat ik geen geduld had om het tafelblad precies op te meten) knipte ik het zeil iets groter dan het blad en kleefde het vast met dunne dubbelzijdige tape (zo kan ik  het eventueel later nog makkelijk verwijderen). Daarna sneed ik de randen en ronde hoeken gewoon bij met een scherp mesje. Een kwartiertje werk en klaar!

Don’t you just love the fresh Happy Fifties look of this old newspaper rack in bamboo?! All it took was a little piece of oilcloth from From Lola with love to be put on top of it. Instead of glue I used some double sided tape to fix te cloth, so it will be easy to remove it later (should I ever want to do that).  

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here