Letterkast in kleur

10

For English, please scroll down

Het is er eindelijk van gekomen om de oude letterkast die al jaren ergens in een hoekje stond weer een plek in huis te geven. Maar eerst kreeg hij een nieuw kleurtje en een paar mooie papieren achtergrondjes om hem wat op te vrolijken. Dat is weer wat minder rommel en wat meer kleur in huis. Zo hebben we het graag.

www.appelzee.com
www.appelzee.com

I had this old wooden type case standing in a corner for years without doing anything with it. But a bit of paint and some nice papers worked wonders. Every time I look at it now I have to smile. That’s the magical power of colour!

10 REACTIES

  1. Dat doet me eraan denken dat ik er ook zo eentje staan heb in een hoekje. Misschien toch eens afstoffen en omhoog hangen. Nog een werkje op de to-do lijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here