Papier Appelzee kalender Oktober

1Hier istie, de kalender van oktober. Deze keer hoort er ook een verhaaltje bij.
Het idee voor deze maand begon eigenlijk bij een handdoek. Niet zo maar een handdoek natuurlijk, een héle mooie. Eentje die ik mezelf een tijd geleden cadeau deed bij mijn achterbuurvrouw en thuis meteen aan de muur hing wegens te zonde om er effectief de afwas mee te doen.

www.appelzee.com

Het ontwerp is van Koloni Stockholm, een Zweeds merk van praktische spullen voor je huis met een licht nostalgisch trekje, precies zoals we het graag hebben hier bij Villa Appelzee.
Hmmm, begint het verhaaltje wat te veel op verdoken reclame te lijken? Dat is niet helemaal de bedoeling, maar toch ook wel een beetje. Ik voel me namelijk een beetje schuldig omdat ik hun perenontwerp deze maand dus zomaar ‘gepikt’ heb voor de Papier Appelzee kalender. Zonder te vragen. En dan heb ik ook de kleuren nog een beetje veranderd. Ook zonder te vragen. Niet helemaal netjes dus. De promotalk moet mijn geweten sussen, vandaar.
Maar goed, hier dus de bewuste kalender. Alhier te downloaden.

 

www.appelzee.com

 

www.appelzee.com

 So here is the calendar for October. It comes with a little story this time. 
As you can see I found the inspiration for this month on my own kitchen wall, where I hung up this lovely tea towel with pears by Koloni Stockholm. Koloni Stockholm makes nice and practical stuff for your home, with a warm and slightly nostalgic atmosphere around it. Just the way we like it here at Villa Appelzee. … 
Am I starting to sound like a commercial? You are probably right. It’s because I feel a bit guilty for using there design (even changing the colours) without really asking. I hope they don’t mind now. You can download the calendar here.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here