Papier Appelzee April kalender

3

For English, please scroll down

Welk excuus zou ik nu weer hebben om te laat te zijn met de Papier Appelzee maandkalender…? Te lang blijven kletsen met de Paashaas? Compleet het noorden kwijt door de zonnige dagen? Of gewoon zoveel goeds in het leven dat ik er bijna niet goed van ben? Hmm, dat lijken mij al drie behoorlijk aanvaardbare excuses … niet?
Voor de geduldigen onder u …

Hier kunt u April downloaden.

Late again, I know. With no better excuse than life being a little overwhelming lately. But hey, if that is not a good excuse then what is?!
For those who were patient enough, you can download April right here

3 REACTIES

  1. @Lisanne : bedankt!!

    @emmel-prutsemieke : haha, heb ik ook al aan gedacht (bij februari, bij maart, bij april, …) ! Maar dat is 'toegeven' en dat doe ik niet graag. Beter laat dan nooit is het motto hier! (Ben trouwens aan mei al begonnen, nah!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here