Badkamergeluk

0
Gekocht voor één euro, geschuurd, geverfd, een nieuwe hoes gemaakt, 
en nu … 
geknipt voor de badkamer!
 
De stof is een oud gordijn in badstof, gevonden in de kast van mijn moeder. Ik heb er nog méters van, dus dat beloofd voor de verdere inrichting van Villa Appelzee!
Het krukje zelf kreeg de kleur ‘Fiësta’ uit de Ambiance Mix Collection ‘Music’ van Levis. Ik wilde absoluut met watergedragen lak werken (natuurlijk uit milieu-overwegingen, maar ook omdat ik niet hou van de geur van solventgedragen lak én omdat je materiaal  dan zo veel makkelijker uit te wassen is).  
Maar of het nu aan de soort van lak lag, of aan de kleur (sommige kleuren dekken nu eenmaal moeilijker dan andere), het kostte me in ieder geval drie lagen voor ik min of meer tevreden was met het resultaat (grondlaag niet meegerekend). Eigenlijk zou ik nu dus nog eens groene lak op solventbasis moeten kopen en een vergelijkende test doen… Als het er ooit van komt bent u de eerste die het hoort.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here