Home Winkel Opdienen/presenteren Stone

Stone

 22,00 26,00

Stone is een veelzijdige decoratie- en serveerplank, gemaakt van restjes berkenmultiplex. Verkrijgbaar in twee maten, en vier verschillende zorgvuldig op elkaar afgestemde kleuren.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Stone is een veelzijdige decoratie- en serveerplank, gemaakt van restjes berkenmultiplex.

Met hun geometrische vormen en pittige kleuren zijn de plankjes handige sfeerbrengers in huis. Breng meer kleur op de feesttafel, geef de plantenhoek een opvallende boost of serveer de aperitiefhapjes in stijl. Combineren en variëren is de boodschap!

Stone is verkrijgbaar in twee afmetingen en vier verschilllende kleuren.

Onderhoud Stone

De Stone-planken werden in het atelier afgewerkt met een laag vernis.

Afvegen met een licht vochtige doek volstaat. Hou de planken nooit onder de kraan, dompel ze niet in water en stop ze niet in de vaatwasser. Heb je per ongeluk op het hout gemorst bij het water geven, veeg dit dan zo snel mogelijk op.

De Stone-planken zijn niet bedoeld om op te snijden!

Wij verzenden één keer per week.

Alle bestellingen die geplaatst en volledig afgerond zijn op donderdag 16u, worden vrijdag opgestuurd (behalve wanneer vrijdag een feestdag is).

Uitzonderingen op deze regel (bv. omwille van vakantie of uitzonderlijke koopdagen) worden steeds duidelijk vermeld, op deze pagina en op de Facebookpagina van Villa Appelzee.

Voor verzending binnen België rekenen wij een vast tarief van 5,50 euro.
Vanaf een aankoopbedrag van 75,- is de verzending gratis.

Je kan je bestelling ook zelf – na afspraak – komen afhalen in ons atelier in Deurne-Zuid. Uiteraard vervallen dan de verzendkosten. Mail ons even op tine@appelzee.com om een moment af te spreken.

Voorlopig verzenden we niet naar het buitenland. Wil je toch graag een bestelling plaatsen vanuit een ander land dan België, stuur dan een mail met je wensen naar tine@appelzee.com. We vinden vast wel een oplossing om de spullen tot bij jou te krijgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stone” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *