Mini Wall Hanging, part 2: smyrna style

1

For English, please scroll down

Onder het motto ‘Alles komt terug’ kocht ik onlangs een smyrnanaald.
Dat is in feite iets tussen een haak en een naald waarmee je op ingenieuze wijze makkelijk en snel (als je de techniek eenmaal wat onder de knie hebt tenminste) stukjes wol aan een ondergrond kan vastknopen.

www.instagram.com/appelzee

Het uiteindelijke plan is om er een tapijt(je) voor de slaapkamer mee te maken, maar voor ik aan het echte werk begin leek een proeflapje alvast geen slecht idee.

www.appelzee.com

Dit minitapijtje maakte ik met goedkope wol uit de Zeeman en Hema. Het zijn niet de kleuren voor de slaapkamer (geen zorgen Meneer Appelzee!), en ik wil ook nog iets dikkere wol gebruiken, maar het beoogde fluffy effect is er al helemaal!

www.appelzee.com

Ik heb er dus weer een hobby bij, en een aanvulling voor mijn to-be collectie mini wall hangings. Enjoy the little things!

www.appelzee.com

A few weeks ago I bought a latch hook, and oh boy… I’m ‘hooked’ (duh!) already, even after only making this little test. Not the right colours yet, or the right wool, but watch that fluffy look!
And as it turns out, the test piece matches perfectly with my other mini wall hanging. I think I’ll start a mini collection, wouldn’t that be nice?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here