Van restjes en rondjes en gepimpte vaatwassers

8

For English, please scroll down

Nooit niks kunnen weggooien heeft zo zijn voordelen. Toen ik door haar geïnspireerd raakte om onze voorlopig-nog-niet-ingebouwde-vaatwasser in de voorlopig-nog-niet-afgewerkte-keuken te pimpen moest ik niet ver zoeken naar het geschikte materiaal.

 

Van dit raamstickeridee uit het boek had ik immers nog een hele stapel kant-en-klaar geknipte ruiten over.
Maar omdat ik al elke dag van aan mijn bureau op gekleurde ruiten op het raam kijk, moest het voor de vaatwasser toch net iets anders.

Dus het werden rondjes.

Zo krijgt het lelijke ding toch al een heel andere uitstraling, maar zonder verder al te veel te verstoppen, want het moet wel “Bouw mij in! Bouw mij in! blijven roepen tegen meneer Appelzee natuurlijk.
Het -eveneens voorlopige- bovenblad kreeg ook meteen een make over met een overschotje tafelzeil.
Restjes weggewerkt, vrolijke vaatwasser… iedereen happy! Voorlopig…

 

I used some leftovers from an idea I made for the book, to give our still-not-built-in-dishwasher a happy look. The diamond shapes were cut into circles which gave the ugly machine an instant splash of confetti. We like it! (but we would like a built-in dishwasher even better…)

 

8 REACTIES

  1. Wat leuk gedaan! Wij hadden eerst een hele lelijke witte koelkast met veel beschadigingen, die heb ik toen gepimpt door uit zwart plakplastic koeienvlekken te knippen en deze op de koelkast te plakken 🙂
    Wat een leuke kruidenbekertjes trouwens!

  2. Heel leuk die stippen en slim gezien van de restjes op te gebruiken! Zijn dat losse stickervellen dat je ergens koopt? Hier tot nu toe enkel met print op gevonden…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here