Kerst in origami

15

For English, please scroll down

Kinderen die ziek worden midden in drukke werkweken… Het heeft zo zijn voordelen. Terwijl het koortsige kind op de bank lag en haar buikpijn probeerde te negeren door naar een marathon Disney Channel te kijken, zat ik naast haar op de bank en probeerde Disney Channel te negeren door een marathon origami hangers te vouwen.
Je zou al bijna spijt krijgen dat ze zich uiteindelijk beter ging voelen…

Inspiratie en vouwinstructies vond ik op de fantastische Noorse Origamiblog Fold you so.
Ga zeker eens een kijkje nemen!

 

www.appelzee.com

www.appelzee.comwww.appelzee.comHow something so pleasant can come from something so unpleasant… While my youngest daughter was ill and tried to ignore her fever and stomach pains by watching Disney Channel for hours in a row, I sat beside her on the couch, trying to ignore Disney Channel by folding this origami decoration  for hours in a row. They turned out so nice I was almost sorry my little girl said she felt better after three days …  I found the inspiration and tutorial on the lovely origami blog Fold You So. Do go take a look!! 

15 REACTIES

  1. Wauw wat prachtig en bedankt voor de tip! Ik ga zeker even kijken. Dit weekend vouwde ik ook: verjaardagsbloemen (ik schreef er ook een klein blogje over) en nu heb ik de smaak wel te pakken. Dus leuk dat jij ook een vouwblogje deelde!

  2. Hoi Annemie,

    ik koop mooie papiertjes aan de lopende band, dus ik kan me niet altijd herinneren waar ik ze vandaan heb. Maar het pakje waar deze inzaten kocht ik – denk ik – ooit bij Schleiper.
    Groetjes, Tine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here