Ster van formaat

1

For English, please scroll down

Time flies, als je op tv moet/mag komen. Op acht dagen tijd heb ik drie praatjes op tv (Libelle TV, ATV en TV Limburg) en één op de radio gedaan… en dat is genoeg om mij even helemaal van mijn melk te brengen.
Maar goed, the famous days are (bijna, op ATV wordt het pas volgende zaterdag uitgezonden) over, dus er is weer plaats en tijd voor het gewone blogleven. Ik zou bijna zeggen “HOERA!”, maar dat komt wellicht ondankbaar over bij al die fijne en sympathieke redacties/presentators die aandacht aan Villa Appelzee wilden besteden. Daarom dus nog even een staartje aan het TV-avontuur. Ik legde het al uit op ATV en TV Limburg, maar dit weekend komt het ook hier op de blog: een eenvoudige tutorial om deze ster thuis te maken.
Blijven kijken dus! (zie je, al helemaal mee met de tv terminlogie!)

www.appelzee.com

 

So, I’m back! I was a bit absent this week as some TV jobs to promote my book VIlla Appelzee Kerst took most of my time and concentration. Today I went live on a local TV station to show how you can make this star (also from the book). It is so easy, my 7  year old daughter made two by herself already. Curious? I will show you this weekend! Promised!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here