Kado-kast

0
Is het u ook opgevallen? Atelier Appelzee (dat is het deel van Villa Appelzee waar we écht de handen uit de mouwen steken) staat al een hele tijd op een laag pitje. Veel plannen, veel goesting, maar op de één of andere manier altijd geen tijd. In een ander leven ga ik dat toch anders aanpakken.
 
Maar zie, ongeveer een week voor kerst dook ik toch weer het Atelier in. Een beetje noodgedwongen weliswaar want de kerstcadeau’s moesten ingepakt worden en laat nu net het cadeau voor één van de nichtjes een opgeknapte vondst uit de Kringwinkel zijn. 
 
 
 
Zeg nu zelf, een koopje toch? 
Alleen moest dat ‘opknappen’ – 5 dagen voor kerst – dus nog gebeuren. Ik heb nog even overwogen om het hele idee maar te laten varen en het kind gewoon de zoveelste pop cadeau te doen maar ik was zo dom geweest om mijn plannen al een keer aan haar moeder te vertellen, dus ik kon er nog moeilijk onderuit.
Het moest dus allemaal een beetje in de rapte gaan, maar het resultaat vinden wij zelf behoorlijk geslaagd (op die ene vette druiper aan de binnenkant na dan, maar ach, ‘t is handmade hé! En trouwens, geen enkele vijfjarige ziet dat, toch?)
 

 

De vogeltjes knipte ik uit inpakpapier en zijn gewoon met alleslijm op de kast geplakt. Om goed te zijn had alles tenslotte ook nog een laagje vernis moeten krijgen, maar dat was er net te veel aan. Volgend jaar toch maar wat vroeger beginnen dus…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here